fbpx

Onze Missie

FEMpreneurhulp zet zich actief in om vrouwelijke ondernemers te ondersteunen bij alle uitdagingen die de huidige crisis met zich meebrengt. Uit recent onderzoek is gebleken dat vrouwelijke ondernemers het hardst worden getroffen door de crisis. Middels ons uitgebreide mentornetwerk, bieden wij jou de support op maat aan die je nodig hebt om je onderneming te laten groeien, tijdens en na de crisis. We bouwen actief aan een community van vrouwelijke ondernemers waarin we support en saamhorigheid bieden. Samen, staan we immers sterker dan alleen. #SamenSterk

Coachingstraject

De kern van de ondersteuning die FEMpreneurhulp biedt, is het kosteloze coachingstraject over bedrijfsmatige én mentale uitdagingen die vrouwelijke ondernemers ervaren in tijden van crisis. Met ons uitgebreide mentornetwerk bieden we ondersteuning voor vrouwelijke ondernemers in de meest uiteenlopende thema’s, van marketing uitdagingen tot HR vraagstukken.

Community

Een vanzelfsprekend resultaat van iedere crisis is de bedrijfsmatige veranderingen die moeten worden doorgevoerd om, als bedrijf, overeind te blijven. Vaak wordt het mentale aspect van een crisis onderbelicht. Als vrouwelijke ondernemers, weten wij als geen ander wat voor mentale uitdagingen gepaard gaan met onzekere tijden als deze. FEMpreneurhulp bouwt naast het coachingstraject actief aan een community van vrouwelijke ondernemers die elkaar door deze periode heen kunnen helpen.

Community

Een vanzelfsprekend resultaat van iedere crisis is de bedrijfsmatige veranderen die moeten worden doorgevoerd om, als bedrijf, overeind te blijven. Vaak wordt het mentale aspect van een crisis onderbelicht. Als vrouwelijke ondernemers, weten wij als geen ander wat voor mentale uitdagingen gepaard gaan met onzekere tijden als deze. FEMpreneurhulp bouwt naast het coachingstraject actief aan een community van vrouwelijke ondernemers die elkaar door deze periode heen kunnen helpen.

Event

In september zullen wij ons initiatief vieren door middel van een inspirerend en informatief event. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst zal er een voorproefje van ons traject worden gegeven en krijg je de kans om te speeddaten en van verschillende coachingsessies te proeven. Het event vindt naar verwachting in de derde week van september 2020 plaats, uiteraard – conform de maatregelen – op 1.5 meter afstand van elkaar. De details zullen wij zo snel mogelijk delen.

Wil je dit niet missen?
Laat je gegevens bij ons achter en blijf up to date!

Meld je nu aan!

1. Verwoord een duidelijke hulpvraag. Wat zijn je huidige uitdagingen en waar kunnen wij je bij ondersteunen?

2. Meld je aan voor een vrijblijvend coachingsgesprek met een van onze mentoren.

3. Wij verbinden je aan een Mentor die je verder kan helpen met jouw specifieke hulpvraag.

Meld je nu aan!

1. Verwoord een duidelijke hulpvraag. Wat zijn je huidige uitdagingen en waar kunnen wij je bij ondersteunen?

2. Meld je aan voor een vrijblijvend coachingsgesprek met een van onze mentoren.

3. Wij verbinden je aan een Mentor die je verder kan helpen met jouw specifieke hulpvraag.

Vragen?

 

Neem een kijkje op onze FAQ pagina of stuur ons je vraag per mail: info@fempreneurhulp.nl.
We helpen je graag verder!

 

0
    Tu carrito